Wednesday, February 05, 2014

Winning 2014: TGV Ultimate Giveaway


Tahun 2014 - tahun yang tak berapa ONG kot untuk saya dalam contest. Husband kata "hek eleh baru January dah kata tak ONG" lol.. masalahnya, banyak betul contest yang i masuk from October to December 2013 tapi tak de pulak yang melekat.. Ok fine.. ada, tapi yang i nak tak dapat .. 

Itulah asam garam as a comper. Kalau kata itu rezeki kita, tolak timbang tara macam mana pun, itulah rezeki kita. kalau bukan rezeki kita.. begitulah.. 

Dan ini yang pertama.. i repeat yang PERTAMA, the FIRST in 2014! walaupun bukan nama I..  imagine.. kengkawan lain semua dah beranak-ranak dah hadiah nyer..

Apa pun Alhamdulillah. tak keluar cost pun, adik I, Ainaa yang bagi tiket, i tukang masuk je.. I hantar pun 2 saje.



Husband i dapat hadiah yang ke 6 iaitu Private Screening.. will see which hall TGV is going to provide to us. Kalau diberi pilihan, i nak TGV Wangsa Maju dekat dengan rumah mak I, senang nak heret adik-adik jugak.. :) nak tahu jugak berapa banyak orang boleh bawak masuk.. boleh bawak satu kampung mai jugak haha..



Apa pun, Alhamdulillah.. Untuk 2014, jujur.. satu offline contest pun i tak pernah hantar lagi sebab frust banyak kalah hahaha.. 

Till then.. have a nice day

2 comments:

mama tisya said...

tahniah utk husband mira..tgv wangsa maju tkde tp tgv wangsa walk ada..hehe...

jamian sarif said...

janji dapat kan..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez