Monday, January 06, 2014

Winning entry: Small Hadiah Big Smile

Hadiah kecil-kecilan tapi dah cukup buat i gembira. Ini adalah hasil di penghujung-hujung tahun 2013. I ni ikutkan akan sentiasa update satu-satu entry, ye lah sekali sekala saja dapat. BFF i especially Ayu akan update everything in bulk, kekadang tu seminggu sekali tu.. 

Not in random order, inilah hadiah yang i dapat.. 

Samsung Raya Facebook Contest - 4 GSC movie tickets. I dah tukar 2 tickets tengok Walking with the Dinosours dan 2 tiket lagi tengok Frozen.


Palmer's Cocoa Butter Contest - offline contest. Alhamdulillah, sangkut juga consolation prize. Contest ini based on picture's contest, dan paling tak sangka saya menang hanya setakat ambik gambar gune handphone i jer.. kira balik modal sebab POP i beli RM30, adik I Ika happy betul sebab dia memang pengguna Palmer's ni, jadi POP tu i bagi dekat dia.

Alhamdulillah i dapat RM100 cash, Palmer's hamper dan Octo Gintell Handheld massager worth RM128. Ada prize giving ceremony, tapi i tak dapat hadir sebab kerja. Ayu yang tolong ambikkan hadiah untuk I. Menang berjamaah bersama Suzi dan Ayu juga.


Sold

Sold
source: Google

Ini bukan contest, tapi dapat 4 keping tickets tengok The Hobbit sebab belanja lebih RM1,000 guna CIMB MasterCard.. huhu.. sebab beli handphone yang hilang punya pasal. Oh yes, I lost my mobile phone somewhere in early November dekat Hilton PJ masa attended Phillips blogging event


Best Dress - During Tioman trip which i won from Berjaya Youth contest. Hadiah yang tak disangka. Happy bukan main :) Pakai baju witch saja. Anyway, this mask worth RM300+ (i tengok sumber Google saja), and i'm intend to sell this mask since i'm not a diver. Harga i nak jual RM130.


San Francisco Coffee Facebook Contest - hanya slogan dan i berjaya dapat sebuah diary dan empat voucher by 1 free 1 any San Fran's coffee. I just received this on 30 December. kira inilah yang paling baru i dapat.


8TV's Quickie - OneFC Contest. Banyak betul hamper yang diberi hanya melalui satu Facebook Contest.

Liese Hair Color - intend to sell at RM16 (SOLD)

Biore sets
(sold)

Biore Men set
(sold)

Asience set - intend to sell at RM40 inclusive postage. 

Kose Black is new White Facebook Contest - tak sangka juga menang yang ini sebab i ni tak pernah lagi menang berdasarkan rupa paras i yg tembam ni walaupun Conso prize saja.. :) tapi mungkin yang ambik gambar was my husband.. agaknya sebab tu kot :p. Grand prize contest ni adalah tiket pergi balik ke Japan, kawan Facebook i yang menang. Best kan..

Hadiah i dapat adalah Kose products worth RM300

Sold

ni i gune

dan ini adalah contest klasik yang i menang. sangat kelakar. Biarlah ia menjadi rahsia i :p apa pun Alhamdulillah i memang 2nd prize melalui Movie Tom Yam Gong 2. Hadiah nya adalah movie merchandise dan paling best, traveling bag yang besar tu.. best best


Alhamdulillah.. looking forward for 2014 contest pula..

3 comments:

Ezna said...

fuhhh panjang list u :-)

Mama Zharfan said...

it's a long list.. phew.. congrats dear mira!!

eima said...

ni bkn small winning dah kak ... mcm2 dpt ..syook

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez