Tuesday, April 23, 2013

Big Winning 2013 - Prince Hotel and Residence

Bulan empat, barulah ada Big Winning.. :)

Apapun Alhamdulillah di atas rahmatNya. memang setiap tahun one of my MUST to do list is to win something that relates to free stay / free vacation.. :) I believe everyone needs a holiday and so do I .. but vacation akan jadi lebih sweeter kalau its FREE :)

and I love free stay dekat KL.. nak belanja dengan duit sendiri duduk dekat hotel kat KL is a big No No for my husband lah - membazir katanya.. (memang pun), tapi bercuti dekat KL feeling feeling ala tourist seriously best ok :).. kecuali bahagian ibu-ibu yang kene pek barang-barang keperluan sekeluarga.. 

and so YEAY!!

i achieve my target this year :)

sebenarnyer itulah satu-satunya contest yang i masuk last month kot.. masa tengah stress-stress buat keje, i ternampak Suzi (thanks a lot Suzi) tag / upload contest ni di Facebook. bila tengok hadiah.. FREE STAY.. haruslah baca dengan lebih lanjut.. bila baca detail - winner is based on most creative slogan.. 



SUKE!!

sumpah i terlupa apa i punya slogan, selalunya slogan yang i reka-reka, i akan simpan baik2 dalam satu folder.. tapi ni sebab buat slogan sambil tengah buat keje, i terlupa nak save.. check dekat Prince Hotel Facebook, mereka sudah delete ..

Alhamdulillah, ada dua pemenang yang dipilih and I one of them.. :) 


bila dapat notification, organizer suruh ambik sendiri hadiah.. pikir punya pikir, sebab husband I pun tak offer and tak nak menyusahkan dia, I sendiri dengan rela hati ambik lah hadiah di Prince Hotel sendiri.. dengan harapan konon tak jauhlah..

tapi.. tapi.. 

dengan tak tau the exact location.. i cuma tahu Jalan Conlay dekat dengan Pavilion tapi tak tau  kat mana.. so i tekad dengan harapan senang kot nak cari kalau naik jejantas dari KLCC tu..

dan sesi berjalan kaki tamat selama satu jam dengan berbaju pejabat.. masa tu nak nangis dah sebab tak tau nak pergi mana :D drama ok.. dua kali jugak kot i telefon Prince Hotel dan tak tau berapa kali i tanya information counter dekat Pavilion.. ;p yes, i memang buta arah tapi confident banyak lebih hahaha :)

bila sampai sana, one of the Prince's staff, silap i lupa ambik nama dia, he was so friendly and very helpful, walaupun masa tu dia tengah busy nak uruskan ada Sultanah Johor nak datang, tapi dia masih lagi layan i dengan baik.. bila i cakap dekat dia i jalan kaki dari KLCC dan tengah berpeluh-peluh dan sesat.. nak nak masa tu i kene tunggu PIC untuk balik dari lunch, terus dia offer i free complimentary drink..


tak lama lepas tu, met the PIC.. dan akhirnya the voucher adalah  hak milik mutlak I :)


What i received?



3 days 2 nights stay at one bedroom Apartment at Prince Hotel. Voucher validity is up until October 2013. Tak ada plan lagi bila nak utilise.. 

Apa pun

THIS IS MY FIRST BIG WINNING THIS YEAR..

harus happy :D

sampai jalan balik to KLCC tak rasa jauh pun sebab asyik senyum sampai ke telinga :D

11 comments:

Fizah said...

Begitu gigih! Tahniah! Tak pernah merasa benda free..hukhuk

Mama Zharfan said...

siyes besh!!! mesti value dekat2 RM2k gak tu heheh congrats!!!

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah!
Happy dgn mira
Kite igt igt lupa slogan mira tu
Tp ada perkataan
Refresh, shutdown, apa lagi ek.. Eh lupa dah! :)

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb

cikpia said...

besh nye.....!!! kagum! kagum!!!

eima said...

tahniah dear..... rezeki ..habt tu dpt hadia based on slogan .. mmg bergeliga

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhh bestnye walau kat kl..perasaan dok hotel sesekali tanpa urusah keja sangatla besttttttttttt

Syima Emi said...

congrats kak mira.. teringin gak nak menang stay kat hotel area KL sbbnya confirm2 susah nak book sendiri.. lain la free kan.. hihi...

Ezna said...

tahniah mira!...jauhnya u jalan tu...

Eyriqazz said...

Tahniah...Murah rezeki...

nadia farahida said...

kak mira sokmoo ada onggggg tauuuu. jelessssssssssssssssss :p

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez