Thursday, December 27, 2012

Wrapping - ready to post

Sepatutnya I janji nak post semalam, minta maaf yer para pemenang.. tapi sebab mood pun dah ke laut nak wrap, lepas tu malam rabu tu i tido bukan main awal, jadi hari ni baru ada seru sikit nak wrap.. :)  mau tak nyer, nak bungkus untuk 7 orang sekaligus..

First of all, kotak dari Kleenex telah selamat sampai ke tangan i pada Sabtu lepas.. besar sungguh, tapi tidaklah berat sebab dalam nya hanyalah semata-mata tisu :)


Task pertama, adalah untuk membahagi - bahagikan hadiah.. Sebab saya tawarkan banyak pemenang, jadi hadiah kene carefully divided..


dan tak dilupakan, sikit bekalan untuk yours truly juga.. sikit saja.. in fact i cuma ambik RM20 voucher saja, selebihnya saya beri kepada pemenang.. Kleenex beri kepercayaan kepada kami untuk bahagi-bahagikan hadiah mengikut keselesaan kita..


Saya akan poskan 6 dulu sebab lagi satu pemenang, I masih lagi menunggu alamat dari tuan punya badan :)


Jangan lupa kongsikan tisu Kleenex dengan orang tersayang :)

Loves 
Amira 

9 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya :)

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

tu dia tisu ....sape yg dapat tu xyah beli tisu dah hehehhe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wow weeeee

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg beshhhhh

Nana said...

owh dah pos ek ok xpe
igt xpos lagi nak suh pos alamat kluang

Nad @ MamaZN said...

Kite punye ada kan? Hihi...

Liza said...

Cant wait~:)

Liza Othman said...

wah seronok le pemenang2 tu :)

Liza said...

Dah dpt! Thanks alot.

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez