Sunday, March 04, 2012

PETRONAS Street Smart Exhibition

Happy Sunday you all..


Ok, event ni dah nak dekat sebulan dah.. kesian Zety mintak gambar tak dapat-dapat lagi, malas betul nak convert gambar dari kamera DSLR ni.. -- ok alasan.. 


So once again, any Sophia's invitation i belum pernah lagi rejected sebab memang selalunyer event dari Sophia memang entertaining. So on that day itself, walaupun laki i pergi ambik gambar dekat Putrajaya, i sanggup datang KLCC naik teksi dengan Emir.


But, i forgot to bring my camera, so gambar-gambar yang kat bawah ni mase event nak dekat habis dah, sebab papa Emir datang masa nak dekat habis event.. 




tahun lepas pun ada juga event macam ni , pun pergi jugak.. isian dia sama, cuma presentation ada sedikit different.. 



Emir tengah tengok presentation... tapi macam posing pulak



ramai juga jumpe kawan-kawan blogger... tapi yang dapat ambik gambar dengan Zety... ;)



Kali ni ada lucky draw event, sempat lagi Zety cakap "I kalau macam ni tak denyer menang" -- lebih kurang gitu la cakap nyer.. sekali nama dia naikkkkkk pulakk!!  berkat datang lambat kot wakakakaka



sorry la babe, laki i tak bangun, dapat gambar macam gini je.. sila tengok Emir di belakang tu yang kecewa lagi merana sebab nama mak dia tak naik hahahaha...



Hadiah dia best-best tu... and this is Sophia


with all the bloggers, thereafter ade special appearance from street smart mascot. 



and only after that, Emir continued the game. First, he forced his Papa to try this.. 



because before the event started, kene take turn nak gune, lepas event, mainnn sajaa.. 



main lagi dan lagi...




dan paling best, the goodie bag, pinjam gambar dari Anje yer..


dapat RM30 voucher KFC dan 2 tiket masuk Petronsains :)



gambar Emir berambut panjang, sekarang dah pendek dah rambutnya..





6 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak2 suka datang event mcm ne.. kalai ila bawak arief mesti dia tak tentu arah suka sangat haha

Mama Zharfan said...

beshnya event ni :) me tak pernah dpt invitation pun

kak ina kl said...

alahai tak pegi lagi event ni..x dan nak gi dah

wah rupernya kamu ada pertalian saudara dengan lisa..mesti best kan ada saudara retis..glamlah kannn

Ummi Dania Yasmine said...

handsome boy!!!

Iryani Noor said...

best nyer event nie.. mmg by invitation ek??

kemain lg emir main kete tu =p

mama_umar_maryam said...

yeayy..jadilah ade gmbr selit tu,hahaha, tp taon ni i suke sbb dpt voucer kfc & tix petrosains kan? tu yg mcm kosongg je goodie bag die,hahaha

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez