Sunday, May 08, 2016

Sambutan birthday Mimi

Adik saya Mimi menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 27 pada 29 April lalu. Jdi hujung minggu lepas, sebaik saja mini dan husbandnya Afiq pulang dari honeymoon di Sabah, isnin masa cuti Hari Pekerja, barulah berkesempatan untuk belikan kek.

Sebab tak dan nak tempah bagai, apa lagi Secret Recipe lah jawapannya. I belikan white macademia cake. Sebabnya tak pernah makan so saje lah nak try

(Tapi kurang kene dengan selera family kami sob sob....)


Macam tau tau je, color kek lebih kurang sama dengan tudung dia lol


Anak i biaselah, kalau tak minta ambik gambar dia memang cukup berkenan untuk photobomb orang...


Kebetulan ada sepupu yang datang untuk ziarah mak ayah saye, kire rezeki merekalah. Risau jugak sapelah nak tolong habiskan kek hehe. Adik adik lain tak dapat nak datang... Mana yang ada saje..


Semoga Mimi sentiasa dilimpahi rezeki dan rahmat dari Nya...

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez