Monday, January 11, 2016

China Treasure Sime Darby Convention Centre

The groupon Queen (read: me) ternampak China Treasure menari-nari di Groupon. Mula-mula skeptical nak beli, tapi rupanya ramai je colleague yang dah pergi ke sini. Lagipun bawah Sime Darby. Dan katanya makanannya sedap.

ada juga colleague saya yang join beli groupon ni. mereka pergi dulu dan katanya takkan menyesal beli!! 

so ape lagi terpengaruh lah kami lagipun selection menu yang diberikan sangat banyak dan berbaloi (siap ada tiger prawn bagai) dan paling penting BUFFET. 

Jadi dengan di-join oleh adik-adik... kami memang dah set dah hari untuk pergi..  


Adik I, Ainun yang bawak kawan baiknya Erda untuk join sekaki.. 



Honestly, memang sedap. tapi i rasa i ni dah sampai peringkat makan buffet tak pelahap macam dulu, jadinya tak dapat nak isi banyak pun..Adik i yang Ika tu berkali-kali dok tambah tambah menu ayam.. siap kata nak makan untuk simpan sampai esok.



pipi emir makin bulat kan :D



The girls of the day,




sebenarnya, gambar makanan lupe nak ambik . tapi yang i teringat nak ambik adalah ini. I introduce salted egg bun dekat adik-adik i, n wah-lah, melampau habis derang order lepas tu.. n gambar kat bawah ni ada lagi yang tak de dalam gambar.. so bayangkan betapa banyak nya mereka stuff themselves with this bun.

i pun first time makan salted egg bun ni dekat dolly dim sum :D kawan ajar.. but am not lah a big fan.. ok ok lah.. tak sangka adik2 suka..

next time kalau ada group on macam ni lagi nak bawak parents pulak. malam tu derang tak de sebab ada kenduri. kalau tak de groupon satu kepala RM120++. ada group dalam RM50++. memang sangat berbaloi lah.




1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Bun tu tak pernah rasa.....nampak yummy...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez