Saturday, August 22, 2015

Layang-layang FRIM

Sudah lama cerita ni berkepam. Dari semasa ke semasa, rasanya takut pulak dilupakan.. 

Tapi sebab saya rasa ini antara gambar yang cantik hanya melalui camera, jadi i coretkan di sini untuk simpanan kami.

Ok, sebenarnya, FRIM ni memang antara lokasi yang kami suka pergi. Tapi yang paling best, setiap kali pergi, setiap kali tu lah nak kene beli layang-layang sebab layang-layang ni macam ada kaki.. asyik berjalan je tak nak balik rumah :p


So ini kisah saya, i pun nak lah fair share main jugak kan.. jadinya i pun main lah, sebab dah  nasib tak baik, time i main, boleh pulak lah layang-layang tu tersangkut.. tapi kan tengok lah anak i ni 



cepat je upload dekat instagram (masa tu lah) tentang "kehebatan" mak dia.. btw.. 25 weeks back ni  cerite ni .. kire dah 6 bulan lepas .. lama sungguh gambar-gambar disimpan dalam bahagian "draft"




Sebenarnya dua kali tersangkut.. dah sangkut i biar je la derang main, i dok tepi je lah.. 













I just like this picture, nampak sangat happy yang tak dibuat buat.. kawan i kate boleh buat iklan Petron.. tapi memang tak dapat lah kan sebab mak dia dengan Company lain :D




--selesai walaupun entry simple je--

3 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

I pun suka gambar emir happy tu. CANTIK!!!

Mama Zharfan said...

sweet moments. nice pics

Ezna Ahmad Khalili said...

Padang ni macam padang kosmopolitan ajer....

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez