Sunday, March 01, 2015

Legoland Stamp untuk lucky draw

Sedikit extra tips untuk mereka yang akan pergi ke Legoland sebab ramai yang tak tahu. Saya tahu pun secara tak sengaja. Masa first saya datang, masa hero-hero saya sibuk shopping dekat outlet yang paling besar (near to the entrance) saya ternampak box untuk masukkan lucky draw form. 

Nampak je lucky draw haruslah mata terbeliak kan..

Rupenyer, kene minta Form tu sama ada di service counter or ticket counter. The staff wont offer to you instead you need to request from them. 

All you  need to do is, after you have completed any activities, please proceed to request for stamp the staff. kalau ikut T&C dia kata, kalau lagi banyak stamp chances lagi tinggi. Tapi macam Emir ade certain stamp tu memang sah sah la tak dapat ambil sebab terlebih umur macam Junior Driving School.

So, lucky draw tu kalau kita lucky terpulang lah kan. Kalau menang dapat one night stay di Legoland Hotel... 

Mana tahu rezeki kita ada di situ...

Nanti try ok. sebab lucky draw ni ada setiap bulan..


5 comments:

aimi said...

Alamak xperasan pun ada lucky draw... Tiap bulan ek? Menarik tu

Nad MamaZN said...

bestnya!harapnya ada rezki mira n famili :)
good luck!

eima said...

Jgn kate info borang ni pun x dpt tau...mencik betui ...nape kat kaunter x bg borang ni time belk tiket ...awak dpt kat mana borang ni....

Salma Tayo said...

terima kasih untuk tips.nanti kalau pergi kena collect semuala kan.hehe

Wan Amira Wan Salleh said...

@aimi: haah tiap bulan ada.. rasa bende ni sepanjang zaman kot.

@nad insyaAllah..

@eima i pun secara tak sengaja je u.. kalau tak jangan harap lah nak tau. in fact masa i sibuk nak amik stamp.. ramai sangat parents tanya kiterang kenapa emir sibuk sangat nak ambik stamp. bile kite tunjuk borang depa pun terkejut.

@salma sila you.. rugi je kalau tak ambik.. mana tau rezeki legoland hotel kan

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez