Monday, March 02, 2015

Boys Birthday party

Emir dan kawan-kawan di peringkat yang 

"having girls around is no fun"

sabar je lah kan.. padahal girls ok je kalau boys ada during their party. Tapi boys ni berapa kali dah saya attend party yang memang jemput boys je..

so ini adalah salah satu party tu.. 


Tapi as usual bila mula-mula tu jadi macam party untuk diri sendiri sebab semua sibuk dengan gadget


Cantik kan rumah ni , concept macam resort. Tapi tuan rumah kata, jaranggg sangat orang swim..


Ini tempat party before i balik tinggalkan Emir di sini.


dan ini masa depa main kejar-kejar seblum party started yang i really learnt about why you should observe your kids ....


Emir bila dia nampak makanan mule-mule dia relax je.... sekali..............

"ibu ada sushi!!" 

seronok tahap gaban dia bila nampak sushi...


i asyik suke betul tempat ni.. siap ada mini library and paling best low density..



6 comments:

Salma Tayo said...

haah.cantik ya tempat ni.nampak tenang je.

Nad MamaZN said...

menariknya
tenang je suasana..

mama tisya said...

oh busday jemput boys je ye..cantik viewnye..tisya mesti suka kalo dpt umh camgini hehe

mummy_ayu said...

wah..party for boys..mcm menarik. leh organized utk Ian ngan kengkawan nie.. good idea!!

Ezna said...

Cantiknya kawasan ni....

AyuArjuna BiGoshh said...

party buddies ni hehehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez