Wednesday, January 28, 2015

Lost World of Tambun || Part 7 || Dulang Tea House

Masa train bawa lalu keliling Lost World tu, mata i dah tertarik dah tengok restoren dalam gua.. Actually ada dua tempat, satu lagi near to the Haunted House tapi gua tu gelap sangat so im not interested.. tapi yang ni , i betul2 lah interested.


Lepas habis Tiger Show yang kedua, kami pun berjalan kaki ke sini.. tak jauh dari tempat mendulang dan juga teambuilding


Menu di sini ala kopitiam. simple aja menu nyer.. Hubby order roti tumbuk, first time dengar tapi i lupe pulak nak ambil gambar, i cume order roti bakar saje.. 


Menarik kan.. sesuai buat photoshoot, tapi camera we all dah habis bateri. Ini pun dari  kamera phone ajer.


Yang kelakarnya masa dekat sini tak tau la kenapa Emir berkenan betul dengan patung harimau ni.. Masa mula-mula duduk, Emir kata "that tiger is rollings his eyes" takutt tak.. dia kata tiger tu hidup.. sampai dia sendiri takut nak dekat.. jenuh la i cakap that is only his imagination.. lama-lama baru dia ok dan berani nak sentuh tiger ni.. 


Trylah ke sini.. makanan tak mahal pun.. 

1 comment:

Ezna said...

Menariknya ya....i pernah terkejut ngan patung rimau ni kat restoran bunian. Terkejut ya amat.....sabar je le....hehehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez