Sunday, February 01, 2015

Emir is 8 || Emir's Dragon Party || Part 5 - Games

Dalam hati tertanya-tanya, lepas budak-budak ni tengok Movie, apalah derang boleh buat yer. TGV ni macam lebih kepada tempat orang besar.. Lepas makan terus balik? Nak conduct game macam malas pulak bile tengok Chill*x tu kecik je tempatnya..

Sekali, there you go.. ada foosball dalam tu.. phew hilang gundah gelana i..



Alhamdulillah laki i ni rajin melayan budak-budak, dah la semua boys je yang datang (nasib jugak, kalau ada girls kesian derang kot tak tau nak main apa)..so husband i ni lah yang tukang control budak-budak ni main.. Memang Chill*X tu jadi bisinggg habis dengan suara budak-budak.. belum lagi masuk derang berlari sana sini.. 



Tengok aksi papa, oh ada pool jugak.. tapi lepas tu Femy jadi Guru Besar, sebab tengok budak-budak dah buat stick tu macam pedang, dan memang nampak bahayakan orang lain, Femy simpan.. Thanks Femy, i tak dan nak tengok depa..



So semua boys concentrate main Foosball ni.. Nampak simple je kan, but seriously they really have fun.. lege hati i.. 



Macam mana lah papa tak jadi the best daddy kan.. tengok lah gayanya.. Love you lah papa.. bukan senang nak control all boys at one time..







Terima kasih kepada semua yang hadir. 

-TAMAT-

1 comment:

Diapercakes by Arissa said...

Best la kwn2 Emir. They are lucky.

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez