Thursday, January 29, 2015

Emir is 8 || Emir's Dragon Party || Part 4 - The adults

Ok baiklah, i am switching between the Lost World Story and Emir's birthday party story.. Orang kata selagi gambar tak habis, let me share some of my happiness with you. 

Ini adalah adult-adult yang hadir. Terima kasih kerana sudi hadir di majlis Emir.



Mereka berempat di atas ini adalah yang sangat rapat dengan saya.. Walaupun cara perkenalan kami hanyalah bermula di alam siber, tapi Alhamdulillah kalau nak berkongsi rasa bolehlah saya tumpang bahu depa naa.. Dari kiri Ayu, Ezna dan Suzi


Above is one of the parents :) Tak berani nak mention nama kat sini kang depa google pulak :p u know i really malu for anyone to know my blog. Segan,.. Blog i ni lebih kepada catatan sendiri.. Merapu meraban macam tu, untuk tatapan Emir bila dia dah tua nanti


Bawah ni abang ipar I (abang Emran), kakak ipar I (kakak Emran). I berterima kasih dengan SIL I sebab ada sepanjang party ni. Sampai tak sempat lah nak tukar baju. She just got back from an aerobic program, terus datang 1Utama and kire my savior. Orang PTD dalam kepala dia cepat je nak solve problem :D I je merangkak..


Ini cousin kami.. :D


Ini kawan yang i paling baikkkkkk sekali dekat Office.. She was with me dari zaman dia anak dara sampai lah dah beranak dua. Terima kasih Pisah.


Ini jiran i yang i takkan dapat cari ganti lagi :(.. Walaupun dia dah ada dekat tempat keje yang sama, but trust me, tak sama juga dengan dari duduk depan mata. Dulu kalau ada masa, i just knock her door and we can borak and borak.. Sekali sekala boleh la meraban kalau dua2 laki kate ok, kite lari pi minum kat Publika.. oh man.. rindunya..


Adik I yang dekat Perlis. Susah nak jumpe dia..asyik ada program U je :) kira dia ada masa party ni kire miracle lah :)


Bakal pengantin insyaAllah.. bulan 10 ni.. block your date ya :)


Bersama-sama mak yang lain.. :) ada yang anak baru balik dari Hong Kong sebab ade school competition terus touch down, rehat kejap dan datang party Emir.. Terima kasih.. 


Bapa-bapa.. anak dah tak nak balik dah..


with my 20 years  best friend.. Yani!! friend semasa membesar, jadi banyaklah kenangan bersama ..


Terima kasih :)

1 comment:

Ezna said...

Wow lamanya kawan u.....20 tahun tu...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez