Friday, January 16, 2015

Emir is 8 || Emir's Dragon Party || Part 3 - The cake cutting

Selepas saja keluar dari cinema, semua terus menuju ke Chill x. Strategi saya salah sebab saya biarkan derang melepak dulu -- yang menyebabkan the boys refused to stop playing. Lepas dah panggil memanggil, cuma dapat banyak ni je yang berkumpul untuk cake cutting session. Yang lain dah kurang heran dah.. nanti i update apa yang derang dok main..


Majoriti budak-budak tahu sebahagian props atas kek tu adalah dari Plants vs Zombie character. So, in a way, they kind of appreciate jugaklah kan.. 


Bermulalah upacara menyanyi dan menyanyi... Mak pak pun sibuk jugak dekat belakang tu.. sebab kiterang tahu, kalau tak duduk belakang tu, alamat tak de lah gambar kami :p


Sebab tak de cameraman, kene lah sibuk suruh orang ambikkan gambar kan 


Nampak tak ada dua botol dekat tepi.. yang sticker i letak Dragon's toothpaste laku je jelinya, tapi botol yang i letak Dragon's brain cell, derang tak pandang pun grrr


Satu-satunya gambar kami bertiga.. still not a perfect family picture. sorang pandang utara, timur dan barat.. 



Alhamdulillah dapat buatkan Emir happy.

2 comments:

Nad MamaZN said...

hepi emir.. :)

Ezna said...

Emir nampak sangat happy!!!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez