Monday, June 02, 2014

End of May celebration.. Mama's birthday


adalah hari lahir ibunda saya. My mom's birthday is on 31 May. Jadi tanpa berfikir panjang, saya belikan aja kek.. 

Sebenarnya banyak perancangan untuk birthday mama ni.. tapi terpaksa dicancel sebab mama sendiri tak nak.. takpe.. asalkan mama happy


sementara orang lain sibuk makan, husband i melayan anak buah baru. kekok betul ni haa nak pegang baby.. ye lah kan dah 8 tahun dah pun Emir


ingat tak de budak jeles.. sekali bila tengok bapak dia pegang baby, Emir sibuk mengendeng dengan bapak nyer, siap tido atas riba lagi. gambar ni i tak sempat snap.. dia perasan i nak ambik gambar, kelam kabut dia bangun.


gambar cinta hati saya. Baba and mama.. Lepas makan kek, adik i belanja mak pak i pergi makan dengan Putrajaya Shangri-la.. 


Alhamdulillah di atas segala kurniaanNya..

p/s gambar phone ni kalau tak edit memang gelap benor

4 comments:

Nad MamaZN said...

hepi belated bday aunty! :)

Mama Zharfan said...

happy bday to ur mom :)

Ezna said...

Happy belated birthday aunty...moga yg terbaik buat aunty sekeluarga.....

Ezna said...

happy belated birthday aunty!!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez