Friday, May 30, 2014

the 9th Anniversary Dinner ..

21 May 2014 genaplah usia perkahwinan saya yang ke 9. Banyak suka dan duka sepanjang perkahwinan kami. Masakan rumah tangga tak di landa badai kan.. tapi insyaAllah setakat ni semuanya berakhir dengan baik.. we cant live without each other, thats for sure.. dan i rasa, lagi tinggi usia perkahwinan tu, lagi tak kisah kot.. dah malas dah nak ngok ngekk.. :p lain masa the first five years.. 

so 21 haribulan tu kami makan dekat Armada Hotel.. sebab dekat dengan Amway :p tak tau kenapa pilih Armada Hotel. Husband memang suka makan ala buffet ..


21 hb hari sekolah.. Emir masih dengan baju sekolah terus pergi ke hotel ni.. kalau balik rumah and patah balik memang tak sempat.. Gambar bawah ni macam gambar i control pulak but honestly it was a candid by mr husband.. tak banyak gambar yang diambil. lagi banyak sibuk makan.


Overall dinner was ok saja.. husband tak berapa banyak makan, not like always.. me too.. kalau nak makan lagi dekat sini, tak de lah kot.. yang penting the celebration is there. three of us eating together and borak-borak walaupun masing-masing tangan dengan gadget masing-masing huhu.. emran dengan gamenyer, emir dengan ipadnya, i dengan IG nyer.. 

dun worry, masa makan semua tutup gadget masign-masing.. 


semoga perkahwinan kami dirahmati olehNya..

4 comments:

Nad MamaZN said...

aminnn..
hepi anniversary mira n hubby! :)

Mama Zharfan said...

happy 9th anniversary dear mira..moga kekal mewangi bahagia hingga jannah ..amiin

NazLurve said...

9 years and counting! woot woot. happy anni both of you!!

Ezna said...

armada....:-) wahhhh gambar control pun u nampak manis sangat!!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez