Wednesday, May 28, 2014

Another celebrations - Kenny Rogers

Ramai yang dah tahu ayah saya sejak dua menjak ni kesihatan beliau agak tidak mengizinkan. Disebabkan itu, banyak bende baba dah tak boleh makan. Oil, sugar, meat memang dah lama baba tak sentuh. Selain faktor kesihatan dan usia, mungkin sebab tak makan bende-bende ni buat lagi ayah saya nampak lagi kurus. Jadi nak bawak baba pergi makan buffet memang susah, takut ada bende yang dia tak boleh makan atau teringin nak makan. so masa hujung minggu saya balik Kemensah, I think around 5++ when we had our teatime, i asked him..

"so, what you want to eat"

without hesitate, he replied

"Kenny Rogers"

me:-  "errr.. when"

and Dad answered "NOW"


Teruslah i cakap Mama, mama also was surprised because he answered "Now".. and i ajaklah adik-adik yang ada kat rumah.. nasib lah Kenny Rogers yang dekat, cuma di AU2 Setiawangsa tu.. tak de lah berebut sangat


Gambar atas, gambar dua ibu bapa saya. Harap-harap i tua esok, i jadi macam mereka. Gambar bawah, again, gambar dengan adik bongsu i, Ika.. satunya adik yang available on the spot masa tu, yang lain terpaksa bungkus KR sebab tak available. 


dan bawah ni satunya gambar i rajin edit sebab masuk instagram :p


Moga Baba dikurniakan kesihatan yang baik dan berpanjangan. InsyaAllah, semua tak mustahil dengan izin Allah.


p/s baru perasan gambar Encik suami and Emir tak de dalam phone huhu..

3 comments:

msredcheesecake said...

semuga baba sihat semula

Mama Zharfan said...

spend all the sweet time with our beloved ones..sementara kita masih di beri kesempatan :)

Ezna said...

sementara mereka masih ada.....bahagiakan mereka. Me 2-2 dah tak ada... :-(

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez