Tuesday, May 27, 2014

A small celebration will do

Bulan Mei ni kira macam-macam celebration ada. Dari Hari Ibu, lepas tu birthday Ayahanda saya on 19 may, lepas tu Anniversary saya 21 may, lepas tu birthday mama 31 may .. 

Jadi, jom kita celebrate satu - satu.

Oh lupa. bulan April pulak 29 April birthday adik I mimi.

Jadi nak dijadikan cerita, saja lah nak celebrate kecil-kecilan di rumah, tak de bende pun.. hanya sekadar cake..

Masa tu tak ramai yang ada dekat rumah.. i cuma beli Ayammas. lepas tu adik I yang bongsu cakap, dia teringin sangat nak belanja orang makan cake. sebab dia tak habis belajar lagi.. sebenarnyer kesian nak suruh dia belanja, tapi dia insist.. so on aje lah kan.. 

Ikutkan baba tak nak gambarnya diambil.. sebab tu kiterang posing skema je


Cake.. dah alang-alang tu, kira celebrate birthday Baba dan Mama juga


yang ada dekat rumah hanya kami 4 beradik saja. saffuan dekat rumah mertua, jiji tengah sarat sangat masa ni.. so lepak dekat rumah dia.. Shahiran masa tu gagal dikesan hehe. 


Bawah ni adik I ika. jarang nak tengok dia bergambar dengan kakak-kakak.. dia macam malu-malu sikit.


Alhamdulillah, hanya small celebration, tapi amat membahagiakan.. :) 


2 comments:

Mama Zharfan said...

Sweet celebration

Eyriqazz said...

Better than takde kan?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez