Wednesday, April 16, 2014

Winning entry: Enchanteur Perfume

Alhamdulillah saya menang semua ini dari 8TV's Quickie - OneFC Contest FB contest. .. Banyak hadiahnya.. Hadiah batch 1, saya dah collect last year, boleh tengok entry saya dekat sini..  dan masa itu Enchanteur di bawah ini tak available, jadi baru dapat diredeem tahun ni..

Banyakkan hadiahnya.. as I just love cash, so Im selling all this :D




Enchanteur 50ml EDT Perfume - all availale except Adore dah terjual. selling at RM20 each inclusive postage

Update:



Kalau sapa nak beli lagi dua ni, just buzz saya yer.. bagi special price punya.. 2 for RM30 inclusive postage..

Latest update: ALL Perfume SOLD




Lotion above all I sold at RM25   (sebab sold -- dah dijual)



Semua dekat atas ini pulak saya jual RM60 - dah dijual



yang atas ni pulak saya jual at RM20

Alhamdulillah banyak telah selamat dijadikan cash.. :) tinggal nak habiskan perfume saja..

Kalau ada yang nak perfume just tinggalkan komen yer..

3 comments:

Nad MamaZN said...

mira, perfume tu semua rm20 atau sekotak rm20? berminat

Mama Zharfan said...

i love cash too ;)

anak Wan Salleh said...

@nad: thanks for the purchase :)

@suzi: i belajar pada u. dulu apa-apa barang i terima je, setengah tu tak gune pun..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez