Wednesday, April 30, 2014

Card Freak I am

Yes, saya suke kumpul kad.. and i really take seriously to collect all points :p sebab i rasa this is the time where you feel spending is rewarding.. 

masalah besar yang i hadapi, adalah proses nak menyimpan kad kad ni. semua i letak masuk dalam purse.. belum berkesempatan (alasan!) untuk cari card holder. i think i should get one asap sebab purse i dah memang tak boleh tutup..

orang lain purse tak boleh tutup sebab duit berkepuk-kepuk tapi i purse tak boleh tutup sebab kad berkepuk-kepuk :)



and so this is my weaknesses. Ada sesetengah kad tu bukan gune pun. gune sekali dua jer.. tapi still sibuk nak jadi member.. 

and so whats in ur purse :)

4 comments:

msredcheesecake said...

dulu memuda byk kad sbb rajin shopping...skang ni yg aktif kad tesco je...hhee

Nad MamaZN said...

sama la, kad je byk hahaha..buat penuh purse jek :p

AyuArjuna BiGoshh said...

i pun suke kumpul kad :)

Mama Zharfan said...

Me guna card holder ;)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez