Monday, March 03, 2014

Wish list 2014 - cari duit lebih

I sekarang tengah dalam proses untuk siapkan website i. Alhamdulillah so far so good.. kene curi masa tu yang agak payah sikit sebab kalau boleh dalam perancangan i akan fully launch website i pada 1 April nanti. Kalau boleh i nak kejar 14 March, tarikh birthday i. see how.. sekarang pun dah 60% there. Banyak lagi product yang i tak update which i kene update.

Website i adalah website khusus kepada ibu mengandung, yang nak mencari barang keperluan ibu dan anak especially ketika menanti kehadiran baby. This is my own initiative after handling more than 3 years of Komuniti Ibu Mengandung yang kini hampir ada 4,000 orang ahli.

Alhamdulillah, walaupun website belum fully launch, terkejut jugak sebab setiap hari ada je orang bertanya, dan on average 2 hari sekali order masuk.. Memang 2014 tahun i nak cari rezeki kuat-kuat. InsyaAllah.. Dulu i khusus kepada Amway je, tapi sebab i dah penat dengan strict rules regulation derang tak boleh market it online (pelik tak).. so i think i have to let them go.. sekarang ni Amway lebih kepada i beli barang untuk diri sendiri and to some of my regular customers saje. Cuma bab vitamin ni, i kene adapt sikit untuk i ambik masa try Shaklee.. ye lah so used to Amway like ages already.

Website tu, bila i dah siap, definitely i will announce here.. as a snapshot.. inilah sikit-sikit..



But for the time being, kalau ada yang nak order apa-apa barang.. just let me know what you want.. Dari set bersalin, minyak urut baby, minyak urut mummy, akar kayu, bengkung, breastpump, semua ada.. Tanamera, Nona Roguy, Amway, Shaklee, Leesa Formula, Vco dan segala mala.. insyaAllah..

Till then.. :)

6 comments:

Nad MamaZN said...

Gud luck mira
All da best!

aimi said...

Waaaaa hebatnya... Gud luck mira. Xsabar nk tgk website tu.

Mama Zharfan said...

menarik tu! good luck dear mira!

Ezna said...

macam2 ada ye mira...gud job :-)

Airin Diana Anuar said...

kuddos to you dear!!

nanti klu i ade nak order brg baby, definitely browse tru ur blog ;)

Nur-nba said...

Good luck sis..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez