Monday, February 24, 2014

Tax 2013 Cukai 2013

Setelah beberapa tahun tolong anda semua untuk jawab soalan mengenai cukai, yang mana kadang-kadang tu buat saya geram ya ampun.. mana taknya, dalam 10 yang kita jawab, sorang je kot yang come back ucap terima kasih. ada sesetengah tu, dok berbalas-balas message, email berjela-jela bila dapat jawapan senyap terus.. nak nak email bukan main banyak pasal tax.. udah lah saya sendiri bulan bayar tax  memang sibuk.. sibuk as if tak tido, tidur pukul 1 bangun pukul 4 5 pagi sambung buat keje adalah perkara biasa..

so dengan itu, now i seriously want to charge sape-sape yang nak tanya :) depands on the question, i will charge u as low as RM10 per question, tapi nak suruh i assist in filing ur return (i will prepare tax computation and all), nanti kita discuss ok..

a bit harsh.. tapi ye lah, tak delah i rasa bersalah nak tinggalkan soalan sepi macam tu saja, dan tak delah i rasa geram-geram lagi :) win-win situation. kawan-kawan i pun kate its about time for me to take up this service..

oh yes, dah ada client pun.. 

Alhamdulillah :)

kalau ada yang berminat boleh email saya mummymer@gmail.com

1 comment:

Ezna said...

baru la yg menanya x ambik kesempatan ye x....

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez