Thursday, February 13, 2014

Hard Rock Malacca

Hard Rock Melaka baru dibuka. Katanya yang terbesar di Asia. I bayangkan yang terbesar tu sebesar-besarnya.. Rupanya besarnya lebih kurang macam LRT station.. --> besarlah jugak kan..

Terletak berdekatan dengan pintu gerbang nak masuk Jonker Street, kiranya ini memang tempat tumpuan pelancong lah.. 

I seperti biasa gedik nak ambik gambar depan HRC..


Emir masa ni dah start dahaga.. minum minum dalam HRC ni bukan tempat i.. i pergi sana cari barang je..


Apa lagi, i pergi HRC memang semata-mata nak cari this magnet untuk menambahkan collection yang sedia ada.. I memang suka classic magnet ini saje..


and so, let this magnet join the rest of its family.. :) 



1 comment:

aimi said...

Waaaaaa byknya collection

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez