Friday, January 10, 2014

Hi5 House Party in Kuala Lumpur

Sangat berbesar hati menerima undangan Dari Dumex Mamil untuk ke Hi5 House Party sedangkan pada mulanya kami cuma dapat invitation untuk ke Hi5 Private session saja di The Apartment, The Curve.

Sampai di sana, Ezna memang dah sampai. 


Sebab dapat tiket free, kenelah ada registration kan.. We received 4 tickets, tapi burn satu sebab kami bertiga je.


Hi5 House Party ini di adakan di KL Performance Art Centre di Sentul, name je dekat dengan rumah tapi ni lah first time i datang. Cantik tempat nya. Di luar dewan tu, ada jual macam-macam barang-barang Hi5


Persembahan mat salleh mestilah start on time. Kami dapat seat paling belakang sekali..


I ajak jugak Emir untuk ke depan, sebab they allowed the kids to stand in front of the stage, tapi Emir tak nak. Dari jauh seronok tengok budak-budak tu bersungguh-sungguh ikut rentak Hi5. I jadi seronok sebab tengok budak excited. Ye lah kan, bende depan TV yang menghadap hari-hari sekali ada depan mata... Mau tak budak-budak excited.


Emir? mmm Emir? mmm Emir mmm

u know a young 8 years old boy who now think that he is a BIG boy, so he considered 

"why i have to watch this"

sabau je lah kan..


Apa pun dia layan je.. nampak jugak dia tersengih-sengih, tapi bila i tengok dia and dia perasan, automatic dia buat muka macho, konon-konon tak heran.. duh... tu baru 8 tahun tu dah rasa "this is not my stuff"

Best, persembahan ni satu jam je, kire macam memenuhi piawaian time span anak-anak kan..


Usually kids around 2-6 years old will love Hi5. Bile tengok budak-budak tu semua, terus dalam hati kata

seronok nya ada anak kecik..

:)

3 comments:

aimi said...

Makin besar makin hensem emir... Dh cm org besar. Sbb tu emir pun rasa dia dh besar hehe :)

Mama Zharfan said...

my boys tak minat tu yg i tak attend tu..

AyuArjuna BiGoshh said...

bdk laki kot...my boys semua tgk dgn muka stress...haha

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez