Friday, December 27, 2013

Singapore - Day 3 - Part 3 - After event

Wow lama sungguh ibu nak upkan balik cerita Emir di Singapore, kalau ikutkan dah lebih sebulan. :) Apa pun jangan risau, kisah Emir ni akan segar di ingatan. 

Selepas habis show, Emir di bawa ke tempat berkumpul semua para trainers. bukan sahaja trainers, malah staff-staff lain dari Underwaterworld Singapore turut turun, dan seperti biasa I was not allowed to be in, but I could see him from far. I tak tau apa yang mereka-mereka borakkan, tapi last sekali masing-masing bagi tepuk semangat, dan gambar bawah ni sejurus lepas Emir and the group keluar dari tempat assembly, semua senyum dan gembira.. Seronok tengok Emir masa ni...


gambar group photo. mereka-mereka inilah yang sentiasa ensure that emir was in his top performance and for the show to run smoothly. They really took a good care of Emir and put security at top most priority. dan mereka sangat-sangat friendly. i request la apa itu dan ini, tanya itu dan ini, memang di-entertainnya kami dan-dan tu juga.. 


Masa ni rasa macam sedih-sedih pulak, 3 hari memang sekejap.. walaupun 3 hari banyak benda Emir belajar, dan dalam 3 hari ini adalah i can say one and only experience Emir with the dolphins. 


Kenangan yang diberikan oleh para trainers untuk Emir.. :)


Next - Emir swims with the dolphins.. 

3 comments:

Ezna said...

comelnya gambar dolphin tu :-)

Syima Emi said...

sebenarnya tak sabar nak tengok emir swims dengan dolphin tu.. pls pls hehehe..

Mama Zharfan said...

kenangan terindah

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez