Thursday, October 10, 2013

Hari Sukan - his first memory

Selalunya yang pertama itulah yang terindah. Kalau ikutkan, mak lagi over dari anak. anak relax je, cuma anggap ni satu rutin sekolah sebab boleh katakan, kalau ada pendidikan jasmani, mesti prektis bende yang sama.. :) 

So, kalau ikut Emir, dia kata, dia kene bawak bola guna gelung rotan, tapi bila list nama keluar dia kene junjung pundi kacang. Tahulah kan, budak laki, balancing ni memang agak mencabar sikit .. 

Ini Emir with his class teacher.. Teacher Diana.. kalau tengok muka.. macam adik beradik pun iya juga


yang ini masa nak tunggu giliran untuk main. Alkisahnya, sebab terlalu banyak bersorak, i sampai lupa nak snap gambar.. dan bukan rezeki kelas Emir untuk acara ini.. kelas Emir dapat no 4, so tak dapatlah medal.


Walau macam manapun, Emir kata dia tak kisah pun.. tapi yang best kelas Emir menang sukaneka Tahun 1 dan perbarisan terbaik tahun 1.. Kira kelas Emir memang sapu bersih lah hadiah utama.. 


Tapi, kalau tanya I, i memang looking forward untuk menang acara perbarisan.. ye lah kan.. effort dah dilaburkan ke situ..Actually ada gambar mak ayah with anak-anak.. nak kene upload dari camera papa emir.


Alhamdulillah.. 

5 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

moment std 1yg tak akan dilupai oleh emir....

Ezna said...

i saw suraya's daughter zahra...ehhh sama ke ngan emir?

Ezna said...

ohhh gambar 1st...i saw my friend Suraya :-)

Mama Zharfan said...

emir nampak sgt happy :)

zety said...

u rawk mummy!! and of cos emir n his team!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez