Saturday, October 05, 2013

Emir's 7th Birthday - His happiness

Hari itu Emir senyum sahaja. Sebelum tibanya 29 June, hari-hari Emir counting the days. Maklumlah, ini kiranya baru pertama kali kami buat Birthday party di tempat macam ni. Hari itu, sampai je di Jungly Gym, terus saja Emir main dan main, sampai habis merah muka..

Alhamdulillah, rezeki yang kami ada inilah yang kami kongsikan untuk Emir, dan inilah yang saya usahakan. Kerja untuk kebahagiaan keluarga. Bila tengok Emir senyum macam ni, rasa puas, hilang segala geram dan stress di tempat kerja.

Gambar-gambar bawah ni cukup untuk buktikan betapa Emir sangat happy hari tu.. So untuk next year, saya tengah fikir nak buat dekat mana. Me - i always planned earlier, but the execution part sure last minit. Tapi oklah, sebab saya memang tahu apa nak buat, so walaupun last minit tapi masih lagi ok-lah kan..

Happy weekend you all.. :)





















4 comments:

Liza Yati said...

Happynya Emir. 29 JUn sama dgn birthday anak sulung Liza. Adam. Dah 5 thn dia sekarng.

Nad MamaZN said...

Happynya tgk emir!
Ilang rasa penat kan bila tgk dia happy :)

Mama Zharfan said...

emir looks so happy ;)

mummy_ayu said...

happy belated buzzday encem boy!! emm..seronok nya Emir..sampai merah muka dia.. :-)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez