Thursday, September 26, 2013

Winning entry: Jom Raya bersama Wardina bersama Electrolux

Alhamdulillah, nama terpilih untuk menang. 

Yes, memang i happy... 

But something went wrong after that.

so i have no mood to talk about the details.. i  mean like SERIOUSLY!! :) Zety, u  know lah kan what happen,  but anyway like my mum said 

"bila kite bagi something dekat orang kite kene bagi dengan ikhlas" dan 

"bila kite terima pemberian orang, kite kene respect hati orang tu walaupun kite tak berapa berkenan dengan apa yang dia bagi"

dan kita pun bukannya manusia yang sempurna..

:)

whatever it is, Rumah Wardina memang sangat amat cantik .. harap satu hari nanti dapat ada rumah macam Wardina.. the interior is perfectly done.


Above picture: together with other winners at Wardina's living area


Above picture: Emir was having "serious" conversation with Wardina


Above picture: Emir and I with Wardina and her cute son, Imran


Above picture: Master bedroom. again i love this


Above picture: one of her daughter's room


Above picture: bilik anak perempuan kedua


above picture: dan lagi bilik anak perempuan, bilik anak laki terlupa ambil gambar rasanya


Above picture: Her second daughter


Above picture: This area used to be a balcony.


Above picture: TV area


Above picture: my dream Electrolux's fridge


Above picture: Makanan yang disediakan


Above picture: EZNAAA!! peminat no 1 Wardina ni, habis semua cerite Wardina dia tahu.. 

nak tahu cerite lagi detail, boleh ke link ini. Wardina pun siap retweet lagi



and yours truly..


dapat membawa peluang sebuah steam iron dari Electrolux..

Apa pun bersyukur dengan kurniaan dariNya.

Amin....

3 comments:

Mama Zharfan said...

congrats :)

zety said...

miraa :,( ..i agreed with ur mom, well said!

Ezna said...

ehmmm....i tak tau sebab apa....nanti nak korek ngan u...hehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez