Wednesday, July 03, 2013

Winning entry: Avon's products

once in a blue moon when result is on my side. Recently dah terlalu banyak compers, dan dah terlalu stiff competition, banyak kawan-kawan i memang take a contest seriously yang mana kalau i tak kenal derang, i tak akan sangka begitu komited sekali mereka cuba menang..

apapun rezeki di tangan Allah.. i always trust in that. kalau rezeki berpihak kepada kita, insyaAllah akan adalah rezeki untuk kita.. ke-komited-an i dengan contest adalah sangat kurang.. i consider myself biasa-biasa. if i think i would love to try, i try, in fact if i participate pun, i always make sure the proof of purchase that i buy is something that im gonna use it in future. cuma sekali dua je i beli, lepas tu i tak gune.. huhu, itu memang salah i lah, n i perasan bila i buat macam tu, memang i tak menang sebabnya i rasa, i macam pertaruhkan nasib.. so i myself disagreed with that point.. and now memang tak adalah i buat macam tu.

So, ini adalah contest yang i menang dari Avon, tutup pukul 8 malam, i sent my entry pukul 7.30 pm kot, dalam kerete, on the way balik rumah.. Slogan based contest. buat pun masa tu jugak.. so contest ni i fikir dia punya slogan in less than 10 minutes huhu..

apa pun, suka sangat hadiah yang diberikan especially the handbag. im so need a handbag yang boleh i lenjan.. yang boleh masukkan segala macam barang-barang hero-hero. adatlah kan, bag kite ni macam poket untuk mereka-mereka.

Patutnya hadiah nyer adalah RM50 barang-barang Avon, tapi bile i tengok balik, barang yang i dapat nearly RM100.

Dapat satu lipstick dan satu handbag..

Alhamdulillah



2 comments:

selaseh said...

murah rezeki.

Airin Diana Anuar said...

Waaah!
jeles lagi di situ

hehe
congrates dear!

anyway, Jom join my giveaway contest mira:
http://www.airinanuar.com/2013/07/giveaway.html

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez