Wednesday, June 19, 2013

Lagi dan lagi write up mengenai CocoDamia

Thank you Nadia...

Entry diambil dari rakan blog saya 


sorry tak minta izin dulu terus share je :)

Kalau ada yang berminat untuk mendapatkan Coco Damia boleh tinggalkan komen di sini yer

Coklat IQ - CocoDamia | Bukan Sekadar Coklat

Pernah dengar pasal coklat ni?
Coklat yang bukan sekadar coklat
Sebab coklat ni mengandungi makanan sunnah Nabi & Imam Shafie
Membantu memberi kecergasan badan dan minda
Sesuai dimakan dari semua peringkat usia
Dari kanak-kanak hingga la yang dewasa

MamaZN dah beli dah, hihihi
Dan ofkos la dah rasa jugak
Alhamdulillah, memang sedap :)


Nak tau kelebihan coklat ni?
Sila klik LINK INI ^_^



Harga berpatutan, rasa sedap
Memang sesuai untuk siapa-siapa yang kureeeennnggg sket nak makan coklat
Mula-mula ingat nak belikan untuk ZakwanNayli
Rupa-rupanya PapaZN pun makan buat sarapan pagi2 sebelum p keje, hihi
MamaZN pun makan jugak :)
Senang cerita memang untuk kami seisi keluarga :) 
Zakwan, MamaZN perasan dia kureng sket nak makan coklat ni
Tapi dia still makan
Takpela, janji dia nak kan?
Walau tak dihabiskan sederap, dia makan sikit-sikit sampai habes

Jangankan Nayli, dia ni memang suka!
Masa Nayli sakit ulser tu, memang coklat ni jek la yang mampu beri tenaga pada Nayli
Sebab Nayli tak boleh nak makan benda lain
Bila dah kena ulser mana larat nak makan & minum kan?
Tapi Alhamdulillah, coklat ni Nayli bleh makan 



Apa-apapun kita usaha
Bila istiqomah baru la nampak hasilnya kan? In shaa Allah


Kawan-kawan yang nak tau lebih lanjut pasal coklat ni
Boleh la berhubung terus dengan mereka-mereka yang gojes ini ^_^

 - Kak Ayu Zamzarina
 - Zety Zainal
 - Mira IbuEmir 
 - Kak Amy MamaTisya






p/s:
MamaZN tak jual
Sekadar tolong kawan-kawan :)

1 comment:

Nad MamaZN said...

Ehh takpe, takpe
Sila , sila
Sekadar nak berkongsi pengalaman makan coklat ni :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez