Tuesday, May 14, 2013

Emir first piano performance

Tidaklah concert besar. tujuan cikgu untuk adakan concert ni adalah untuk yakinkan anak-anak yang mereka ni dah boleh main muzik.. 

bukan senang :)..  cikgu bagi tahu pun dalam sehari sebelum yang Emir kene perform. Dalam hati memang bayangkan concert macam dekat tadika dulu..

tapi its not.. simple dan sweet. dalam 30 minit je semua dah habis perform. bagus juga sebab kite pun bukannya nak tunggu lama-lama kan..

this first mini concert was held at Megakidz, Mid Valley.

sungguh cepat dan pantas walaupun ramai juga anak-anak yang perform on that day..


sementara nak tunggu giliran dia, Emir baca majalah Upin Ipin.. peminat setia ni.. setiap keluaran mesti beli. Lagi satu Boboiboy..

Ramai juga yang perform, ada yang main piano, ada yang main gitar dan ada juga yang main violin..


bawah ni kawan emir di tadika dulu.. ada juga abangnya, tapi setiap kali nak upload gambar si abang asyik fail, jadi.. memang i abaikan :D


dan tibalah masa Emir perform.. rugi maknya tak record lama sikit.. actually ada, tapi dalam kamera paknya.. tak denye  i nak pergi godek2 kamera papa :D..


Ramaikan yang perform, tapi ambil masa 30 minit je.. dan semua orang buat yang terbaik.. 


Sijil Emir untuk dibuat kenangan.. :)


seronok kadang-kadang dengar Emir petik piano... at least kat rumah ni piano ni memang digunakan dengan baiklah.. i pun try jugak, tapi hentam lagu suka hati sebab buta muzik :)

5 comments:

Mama Zharfan said...

bravo emir :) :)

Nad MamaZN said...

Good job emir!

mama_umar_maryam said...

well done emir!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhh terorla emir...

ashra said...

congrats emir!
auntie pun tutut tumpang bangga =)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez