Thursday, April 18, 2013

FREE Boost - What's Ya Name Game!

siapa tak suka barangan FREE bukan.. 

sungguh, i pun suka.. imagine kalau bende tu boleh jimat lebih dari RM10.. LAGI suke.. 

sebenarnyer i tak tau menahu pun ada promotion dari Boost ni.. tahu pun sebab ada yang tag di FB.. 

tapi bila dah tak tahu, takkan buat tak tahu kan.. 

knowing me -- si gile barangan free - is my middle name.. 

jadi satu hari yang bersejarah, setelah di tag oleh bff ku - Suzi Fadilah, rakan seperjuangan comper - Hidayat.. maka.. tanpa berlengah lagi, saya pun pergilah claim dengan semangatnya.. memandangkan Jumaat lepas adalah hari nama Amirah naik..


mula ingat, kot kot la orang Boost ni strict kan.. ada "h" kat belakang tak diambik kire.. 

rupenyer TIDAK.. 

tunjuk IC, lepas tu ok je.. 

siap boleh pilih apa juice yang kite nak..

LARGE lagi.. 

jadi seperti biasa, dan memang menjadi kegemaran Emir.. kiterang biasanya akan pilih

5 A DAY JUICE :D


hari tu pulak Emir dan papanya datang KLCC.. lagi lah best :) boleh share ramai-ramai


Cubalah check FB Boost setiap hari..

Nama-nama yang dah ada
1. Nick
2. Soraya
3. Khairil
4. Hannah
5. Nathan
6. Sarah
7. Nizam 
8. Siew
9. Jason
10. Amirah
11. Aaron
12. Carmen
13. Kevin
14. Ying
15. Daniel
16. Anita
17. Michael
18. Melissa
19. Kingston
20. Kian
21. Shariza

:)

5 comments:

mummy_ayu said...

Tu la....hari tu tgk u update...memang menariks....

mama tisya said...

untung la..best2 dpt free

Nad MamaZN said...

Okeh ada peluang lg ni
Nama nadia blum lg :)

Mama Zharfan said...

agak2 nama me boleh naik tak-me pun sukaaaaa juice ni kalau FOC hahahha

Ezna said...

nama me of course tak ada...:-(

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez