Saturday, April 27, 2013

am sooo want to be on a jetplane..

but for vacation-lah.. not for work.. my department kalau pergi bisnes trip, memang stress, no time for yourself.. macam orang audit firm pi business trip hehe.. 

but seriously, i really wanna be on a jetplane with mr. Hubby and little munchkin Emir.. berangan nak pergi jauh sikit, tak tau kat mana..

tapi.. tapi.. 

bukan this year lah.. this year my target is membuang jauh-jauh segala hutang yang ada.. Alhamdulillah, is going to be there.. almost there 70% :)

tapi jugak, husband i liat nak buat passport.. kalau dia liat, memang liat lah, goda lah macam mana pun, pakai La Senza pun tak jalan.. :p nyanyilah "Tuhan tolong lembutkan hati diaa" pun tak jalan.. jawapan "Yaaa" memanjang, tapi... hanya masa yang menentukan hehe..

so for this year.. setakat ni dalam diari I cuma cuti-cuti Malaysia saja.. 




dan of coslah sini ..


can't wait :)

2 comments:

Mama Zharfan said...

prince hotel tu nampak sgt besh sbb 5 star ;) enjoy ur stay yer!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila rasa mcm dah bertahun tak berjalan haha

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez