Thursday, March 14, 2013

14 March -- my Nuffnang's day

and i just realized i dah cash out nuffnang sekali setahun since 2010, cuma pada tahun 2011 tu sebab i tengah  nak guna duit sangat-sangat sebab masa tu i tak keje :(, i cash out pada bulan February 2011. kalau tak, sure cantik je i punya cash out date.. :)


Walaupun tak banyak tapi Alhamdulillah syukur pada kurniaanNya.. berkat dari blogging , sapa nak bagi kan setakat online depan komputer, dapat la juga..

and now, i back to where I am after 14 March..


4 comments:

Nad MamaZN said...

Bestnye...

Mama Zharfan284 said...

beshnya!! maunya dekat RM1k gak tu sbb income sethn kan :) me plak setiap kali lps min amount, terus cash out heheh tak sabar mode ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila penah kuar haha.. seciput jerkkk

mama_umar_maryam said...

fuyoh..best btol time tekan cash out tukan ;)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez