Sunday, January 20, 2013

The Cake

Birthday kalau tak ada cake, tak adalah serinya kan.. jadi walaupun malam tu kami dah makan sakan, tapi i memang dah book siap2 cake sebulan lebih awal.. :) dan memang nak makan cake dekat rumah mak i memandangkan satu whole cake setakat 3 orang makan dalam satu rumah, memang kalau bukan kami anak beranak gemuk, mungkin kek tu takkan habis-habis..

I ordered the cake from Alyssa's Bakes, milik kak Adliza Mohd Hizan... Mula-mula nak seluruh delivery hari Ahad sebab ingat nak balik Melaka, tapi cancel pulak, kelam kabut i nak ambik kek semalam dari delivery company di Cheras memandangkan husband I hari Ahad dia dah locked diri dia dekat Putrajaya..


Banyak lagi gambar diambil , tapi almaklumlah semua nya duduk rumah kan :)





The cake - if you love cheese, this is one cake to die for.. !! adik I, Ika adalah hantu cheese, semalam dia boleh makan sampai 4 slices, 3 slices in one seating.. mabuk betul.. this cake comes with choc filling and walnut on the top.. :) memang it worth every cents i paid for it!! adik i cakap sekarang ni Secret Recipe's cake pun dah RM98 untuk one whole cake.. 

Gambar kat atas tu, husband i siap ambik gambar untuk masuk dalam Shutterstock :)

1 comment:

Mama Zharfan said...

i suka gak cheese cake tp boleh mkn 1 slice ajer apa2 kek pun hehhe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez