Saturday, January 26, 2013

Still 2012 winning :) - Giant - Old Town White Coffee

yes, it cant be considered as 2013 since i received a called from the organizer in the late 2012.

First time menang dari Giant, tak pernah lagi sebelum ni menang dari Giant, nama tak adak ong gitu.. :)

Yang ini menang dari contest Old town White Coffee dan peraduan berakhir pada 15 Nov 12. Dapat call masa tu tengah lunch dengan neighbour i dekat Marmalade, Publika  (ingat lagi tu :p), tengah2 bulan Disember. Cepat jugak kan organizer announced winners..


Sebelum ni, beria jugak deko mengdeko, tapi yang ni hantar kertas lunyai je (asyik tak menang je kan).. :) 

alhamdulillah, sangkut juga hadiah saguhati, dia tak panggil hadiah saguhati, hadiah kedua..


First time juga saya dapat voucher dari Giant bernilai RM100 :) -- jimat belanja dapur bulan ni.. selalunya voucher yang ada saya gunakan untuk belanja dapur.. 


Alhamdulillah

3 comments:

mama tisya said...

tahniah...bole soping brg kt giant..kita dpt rm50 aritu time main game event sofy

Mama Zharfan said...

congrats babe ;)

Ezna said...

wahhhhh :-)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez