Thursday, January 17, 2013

My first winning in 2013

Alhamdulillah, finally, finally, finally, finally..

i managed to place my name in organizer's winners list hehe.. yeah, 2013 - i foresee i may not be able to be as active as before due to my work commitment as well as more challenging task as a mother. so kurang sikit masa nak bercontest.. in fact i have few POPs yang tak sempat hantar..

yeah i know, as if i sorang je lah busy kan, but the thing is, my schedule is very tight, my spare time, i would just love to laze around browsing my FB ke, terjah blog ke, things that require brainless effort :)i know i need to learn a lot in managing my time..

yesza.. masuk contest kene banyak fikir, nak nak slogan .. deco mendeco pun another effort jugak..

but alhamdullah.. for a start, it is good to win some cash in the early of this year... :D

Remember i participated in Back to School contest organized by www.eqbalzack.com , sebab hadiah yang ditawarkan adalah $$$ memang i sangat tertarik dan menarik ..


 the photo adalah very the plain photo, but the story behind it adalah true story.. you can read if you want :)

and with that story, Alhamdulillah i dapat Winner no 2 :)  dan dapat hadiah ini...

1 x Cash RM50 + Bag "BEN 10" + Stationery Set + Correction Tape + Button

tahniah juga kepada BFF i Ayu Rafikah yang menjadi salah seorang pemenang .. thanks to Ayu, sebab dia upload cerita lepas tu i pun ikut :D

also, Alhamdulillah juga saya berjaya memenangi RM10 dalam peraduan yang dianjurkan oleh Eyriqazz.com dengan mempertaruhkan gambar favorite saya.. Entry yang saya buat di sini..


Ini adalah kemenangan ketiga berdasarkan gambar yang sama. Gambar pertama masa saya menang adalah dari peraduan Maybank Rhyme for Raya di mana saya memenangi RM250 :D dan baru-baru ini dengan gambar yang sama saya menang Pandora.. tak upload lagi cerita ni sebab tak dapat hadiah lagi :)


Alhamdulillah... :)

8 comments:

Nad MamaZN said...

2013 kan sepatutnya mira kat tajuk entry tu?

Apa2pun tahniah!
Moga lebih byk lg kemenangan bakal menyusul =)

AyuArjuna BiGoshh said...

waaaaaaa mng pandora...me lama mengidam pandora :) tahniah beb

Ezna said...

tahniah mira!

mama tisya said...

tahniah mira...adiah cash mmg best

ashra said...

wah...pandora? ehemm..tak sabar nye nengok..

congrats mira

Mama Zharfan said...

congrats!! pic ni sgt byk ong!! beshnya u menang pandora tu!! i masih mengidam menang habib jewels...

Wan Amira said...

Haah lah Nad.. thank you sebab alertkan, kalau 2012 boleh maafkan lagi ni tak tau ape cerite letak 2011 :p

Wak Gelas™ said...

wak pon nk ucap tahniah jugak ye makk.,ahHKs

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez