Monday, January 14, 2013

My first business class experienced.

Orang lain muka dah biasa, tapi inilah pertama kali dalam hidup I.  Tapi tak seronoknya masa pertama kali merasa naik business class, I was all alone.. so nak ngada ambik gambar pun macam segan lah kan..


kawan i siap pesan, jangan lupa pergi ke Business Lounge.. i pun dengan jakun nyer menuju lah ke Business Lounge.. tapi nak ambik gambar over-over segan la kan, nampak sangat first time.. so ambik lah senyap-senyap dengan menggunakan camera phone saje.. 


Kalau siapa yang naik first class, akan ada airline staff yang akan entertain mereka dan mereka-mereka ni akan berada in a separate room..


bila time naik flight, sebenarnyer tak banyak beze pun, cuma dapat naik awal dan dapat layanan lebih sikit .. stewardess siap hafal nama kita lagi.. 

dan of cos, lebih selesa...


itulah pengalaman i sendiri.. mungkin inilah yang terakhir i akan ikut business trip :) -- something went wrong which make me feel very demotivated after the trip :)

but anyway, it is a good experienced after all :)

4 comments:

Mama Zharfan said...

me lom pernah merasa pengalaman business class apatah lg 1st class...hanya dpt dgr cerita ajer..adik me dulu2 masa dia aktif keje outstation (offshore) memang memanjang naik business class ni...

mama tisya said...

pengalaman tu..kita naik economy je...bila nk pegi ke seat sure lalu kt busines class & 1st class..tgk je la..hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

bestkan business class....
me tak pernah merasa naik business class..

biasanya...naik yg eku no money jer hehehehe

Mrs. Hilmy said...

sheeda pnh sekali je naik buss class, KLM punye to Jakarta..mmg best la kan, sheeda ni kdg2 ade pnyakit tkut naik kapalterbang, bile naik buss class tu, rse tenang je...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez