Sunday, January 13, 2013

If Emir has a brother..

yes, at least a brother.. 

kalau brothers.. with 's' at the end, ntah bile pula yer.. :)

gambar Emir dengan anak sedara i, anak adik I Jiji, Zubair dah besar dah.. geng gaduh semua orang hehehe..

aksi pertama: Emir tak nak share dengan Zubair, Zubair nak pedang tu jugak


instead of berebut-rebut, Emir dah mula start nak menyakat.. bila budak tu nak capai, lagi tinggi pedang tu di naikkan.. 


bila Zubair dah start stress. lagi seronok lah Emir mengusik..


dont we love to do this as well.. lagi budak tu 'naik angin' lagi best usik derang hehehe

p/s me still penat untuk seminggu ni.. mentally and physically.. rasa lagi berkobar2 nak mulakan projek WAHM i...

5 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wahm....apa plan u mira?

ashra said...

hehe.seronok nyakat ye emir
wow mira,whats ur project?mudahan bjalan lancar k

sy pun tah bila nk start,tgu si kecik pandai bw diri sket.nw wpun duk umah,x thandle segala dlm umah ni.

Nad @ MamaZN said...

Ada je akal emir ni, hehe

mama_umar_maryam said...

nak tau gak project wahm tuuu...zt nipon stress semacam je hah,hahaha

Mama Zharfan284 said...

me doakan semoga emir akan dpt lil bro/sister soon..amiin ;)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez