Friday, January 18, 2013

Happy birthday to our dear SpongeBobSquarePants


:)

Selamat Hari Lahir buat kekasih saya dunia akhirat. Bukan teman tapi mesra, tapi memang dah mesra -- terlebih :) Kekasih yang ajar betapa betulnya - sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pulak suami isteri.. :)

semoga kekasih saya diberkati umur olehNya, dikurniakan kesihatan yang berpanjangan, dimurahkan rezeki olehNya (ini penting, dah lama tak pau ni :p -- phone baru haritu tak kira :D) dan konsisten buat phD ;p



Loves you so much..
Wifey

Papa, 

thank you because teach me how to play game. I want you to be lazy today. so you can play game until you don't have to do anything. Happy birthday Papa..

-- ayat dari Emir sendiri, simple and sweet, walaupun asyik ingat game je--



I love you Papa
Emir

8 comments:

kak nora said...

salam ukhuwah dari bunda, salam kenal n hepy bestday..

Nad MamaZN said...

Hepi bday!

Emir, emir.. Suka btul dgn ayat2 sempoi tp mendalam tu =)

ashra said...

so sweet.hehe...happy birthday to your hubs.

moga kalian sentaiasa bahagia bersama dunia dan akhirat bersama keluarga terchenta...amin.

Ana kirana said...

hepi bday emran...

pandai emir buat ayat :)

Sharidawati Shahrudin said...

hey hari ni besday my sister too...

anyway semoga hari u ceria always ok

mommy nazeef said...

heppi beday incik em!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

hepi besday encik emran :)

Ezna said...

sweetnya entry ni :-) Moga berbahagia selalu di samping isteri terchenta ye :-)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez