Wednesday, January 30, 2013

Food Exhibition at Mid Valley

Sejak menjak hantar Emir piano class dekat Mid Valley, nampaknya selalu jugaklah i akan menapak dekat ape-ape exhibition kat Mid Valley.. Sabtu dua minggu lepas ada Food Exhibition dekat Mid Valley.. Cakap pasal Food, memang lah sedap kan.. Macam Emir, dia memang suka ambik makanan / minuman free orang tengah offer.. bila dapat macam ni punya food Exhibition, memang dia enjoy laa..

Ramai juga orang yang datang, dan banyak juga booth-booth yang ada dekat sini.. dari melayu, cina, india, jepun.. arab semua ada...


disamping beli, ade juga booth yg sediakan bila beli barang dapat pusing roda dan dapat hadiah percuma.. emir memang berkenan laa.. yg ni i tak beli sbb nak pusing ni kene beli RM30.. .. (lupe company ape yang offer )


yg ni tempat favorite Emir.. sticky candy punya booth.. seronok Emir bila orang tu bagi segenggam sticky candy.. :) mak nya nak rasa pun tak bagi..


menarik jugak program2 macam ni.. lagi satu i suke pergi exhibition macam ni sebab mereka akan jual dengan harga sedikit murah berbanding dengan harga pasaran..

Anyway, husband i kate.. patutnya program macam ni.. our dear NFC - National feedlot Corporation aka pengusaha ternakan (lembu)... should be here.. at least nampaklah mereka-mereka punya existance kan.. :)

5 comments:

Mama Zharfan said...

ooo emir belajar main piano yer sekrg :)

mama tisya said...

best kalo p exibition food bole mkn2..hehehe

**kedai roti kt pavilion..roti tu sempena CNY

Ezna said...

wahhh piano lesson :-)

MrS. F!zA said...

tk pnh pon pegi exhibition food..kalo yg expo brg baby je pnh sekali... tu pon sesak napas..hehe

mama_umar_maryam said...

bestnyer..mcm2 kelas tgh berangan nk masukkan umar nih,hahah

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez