Thursday, December 06, 2012

BIG Winning - Makeover dari Nadia

Alhamdulillah, di saat-saat ketandusan kemenangan, akhirnya rezeki kali ini milik saya.. 

Alhamdulillah..

Minggu ini i training di Bangi, memandangkan i ni masih menggunakan phone yang tak smart lagi, jadi memang offline terus dari internet sampai lah pulang ke rumah.. bila pulang ke rumah, tahu-tahu sajalah.. 

sekali bila masuk Facebook.. dapat message ini dari Syima Emi



First, serious memang sungguh lama orang tak komen 

Tahniah / Congrats

sekali bila dapat message macam ini memang macam perempuan yang dapat salam Prince William :p 

and at that time, I was in the car.. with mr. husband...

and his beautiful wife was screaming like........... (please help yourself to fill in the blanks)

oh yes, i memang nak sangat-sangat hadiah ini.. nak sangat-sangat..

sincerely nak sangat-sangat..

should i say more.. 

first - memang i tengah planning nak menghias-hias bilik Emir, tapi kewangan belum mengizinkan... 

dan Alhamdulillah, bermodalkan entry ini 


insyaAllah, akan direalisasikan oleh Nadia...

offcial announcement dari Nadia adalah di sini 


TERIMA KASIH NADIA SEBAB PILIH ENTRY KAK MIRA

InsyaAllah I will feed the whole team when you visit my house ok.. 

and i am famous of feeding people :) - tinggai sedap tak sedap je lah kan :p

ok.. behind the scene of the entry..

sebenarnya i dah buat entry tu dah agak lama, tapi letak dekat draft dengan harapan i akan touch up dan make-up2 kan entry tu supaya nampak lebih kemas.. letak gambar, elaborate more.. 

tapi, minggu-minggu tu i agak busy, dengan sibuk nak pergi bercuti ke Legoland apa bagai.. ingat nak buat dekat Johor, sekali i bijak bistari tertinggal charger laptop dan laptop i tak boleh hidup without the charger..

and i was having such difficulties to connect to the internet in UTM. dan gadget-gadget touch screen yang lain adalah tidak membantu langsung.. 

jadi hari yang terakhir tu dengan pergi JPO satu hari, lepas tu borak-borak dengan parents i yang baru sampai dari KL, dan malam tu pulak Mr. Husband ajak teman tengok Twilight (yelah since ada orang boleh jaga Emir).. so mase tu macam 

1. frust - sebab tak dapat submit the best entry 
2. mase nak connect to the internet tu banyak sangat problem..

so for the first 30 minutes tengok Twilight, i sibuk message-message adik I suruh tolong publish..

lepas tu problem datang sebab adik i tak reti pulak nak tinggalkan komen dengan link dekat blog Nadia.. 

and Nadia punya comment box adalah sangat Javascript yang samsung Galaxy Tab husband I tak dapat nak bagi i tinggalkan comment.. jenuh i try buat macam-macam tapi tak boleh..

so masa tu i dont have any other choice melainkan email Nadia.. Alhamdulillah nasib Nadia ada tinggalkan email address dekat blog, dan i pun email lah dia..

mase tu i terkilan ok because i really loveee the prize... sebab i rasa i kalah tanpa usaha lebih sikit.. sebab dalam kepala i sure kalah teruk punya kan dengan 101 comments - tak sure berape banyak penyertaan..

tapi Alhamdulillah, rezeki saya :)

--gedik sebab tak habis-habis seronok lagi ---


saje letak gambar Emir masa dia 9 bulan rasanya.. how the time flies... this is  one of my all time fave pictures of him

and Emir also would like to say..

THANK YOU AUNTIE NADIA :)

thanks NADIA, semoga murah rezeki u...

Tahniah juga kepada rakan-rakan yang lain

5 orang cerita terbaik yang akan memenangi perhiasan rumah adalahhh, :)
2. bella
3. syana

5 orang cerita terbaik yang akan memenangi stesil polkadot adalahhhh, 

8 comments:

Nad @ MamaZN said...

Tahniah!!!! =)
Hadiah die bestkan? =)

Mama Zharfan said...

congrats babe!!!!!!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

clap clap clap!!

Wansteddy Tales said...

Berbaloi2 mira! Tahniah :D

mama tisya said...

tahniah mira

Goh LinLin said...

hepi for u !

mama_umar_maryam said...

congr8s!!! kt bangi ker..leh jmpe??

Mahfuzah Mior said...

Jumpa kak mira kat sini pulak! Congrate! Comelnye emir!!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez