Friday, November 02, 2012

Parent's appreciation Day @ Emir's school

It was quite sometimes.. in fact i think it was held somewhere 3 months back. Parents appreciation day adalah yang pertama sekali sepanjang Emir ada dekat sini.. deep in my heart , i think the school wants to replace with sports day, since tahun ni tak dak sport day..


Again!! with this baju :p, told u tak sia-sia Ezna bagi i, i akan pakai , pakai dan pakai, hari ni first time i pergi office pakai baju ni jugak :p


Emir and his friends, Ian, Ian nanti will be going to same school ..


Gambar sebenarnyer banyak dalam DSLR, again kalau dalam dSLR, alamatnya, takkan datang lah dekat blog ni.. masa ni acara milk feeding.. i tengok je pada luar, mula mula ada saringan, lepas tu finale.. masa Emir tengah suapkan botol susu, ada pulak parent kate..

"wahh, emir's daddy expert nampak" --- :p


lepas tu ada acara makan pisang pulak.. again.. Emir dengan Papa, ibu tak mau masuk, i control ayu, pakai baju dah lawa, tak class laa nak race makan pisang kan :D

kalau ikutkan semua acara Emir and Papa masuk final, tapi yang jadi johan, satu bawah ni jer.. Freeze dancing, mula-mula ada music, so bile music stop, u kene cepat2 masuk dalam kawasan surat khabar tu, tak boleh bergerak.. kalau kaki luar kawasan, kalah, so makin lama, makin paper tu jadi kecik.. terror tu laki i, kalah mak pak yang kurus-kurus, laki i menang :D


In a way, memang menarik program santai macam ni :)

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez