Thursday, November 22, 2012

Legoland - we are ready

Oh well, the best part I forgot to bring my laptop charger n my laptop is dead without charger.. So ingat dapat lah post gambar sikit2, tapi nampak nye kene Tunggu balik kl.. And saya sangat lah Sakit hati Dgn iPad ni, sebab Asyik nak betul kan ejaan saya, lepas tu nak backspace tak boleh.. Stresss... Ke I tak tau Guna... :)

Saya alhamdulillah dah selamat sampai JB pukul 10.30pm.. Kebetulan, mak ade wedding di Singapore ahad ni, Jadi dia dah siap2 booking guest house Dalam UTM untuk seminggu, Khas untuk I duduk :) n she asked me to cancel my hotel booking..

Ok, takde lah dia suruh cancel, tapi tak kan lah mama dah book hotel seminggu takde sape nak tinggal, mama will only  arrive here on Saturday.. I dah siap book hotel dekat Pariss hotel which is just 10. Minutes away from legoland..

Selesai juga di sini..

Anyway, untuk ESOk. I dah siap packing


Baju hujan



P/s post ni I buat semalam sekali line buat Hal, terus Malas nak follow up, I baru balik Dari legoland

2 comments:

Nad @ MamaZN said...

Mesti emir sgt-sgt-sgt hepi!

Ezna said...

mesti emir teruja macam dania...ibu emir teruja x? heehehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez