Wednesday, November 28, 2012

Legoland - Part 2

boleh tak pictures do the talking ? :d



gambar atas adalah musical instruments fountain.. kalau lari-lari, then you jadi composer lah :) sebab ada drum, ade guitar, etc, kira your body is the music conductor.


then kami naik Observation Tower, lupe pulak nak ambik rupe Observation tower, so this is Legoland from above, banyak lagi tempat yang tak siap :)


and emir dan papanya.. :) dalam Observation Tower.


dan ini adalah ride yang first sekali kami pergi.. ramai sungguh orang nak naik ala-ala roller coaster..


Emir semasa nak tunggu masuk 4D movie.. and i might say, he enjoyed this the most.. tergedik-gedik dalam tu..

then naik ni pula.. i tak naik lah sebab pakai skirt.. kalau i naik, seksalah orang bawah tengok :p


ini pun antara aktiviti yang menarik.. sorry quality of the picture adalah sangat tidak memuaskan and i pun malas nak edit gambar..

semangat bapak and anak jadi fireman ..

mak tukang ambik gambar je..

dan suruh anak jadi pilot..

 yang ni masa berjalan-jalan naik train keliling Legoland.. masa ni lah baru i nampak miniature.. cantik juga yer..



Emir naik kerete.. masa ni ada kejadian yang kelakar ... tapi tak reti nak cerite in writing :)


the last ride.. naik boat..

oh yes, as usual, we utilised sampai lah Legoland tutup -- baru lah berbaloi kan..

Overall all of us were very happy and we had so much fun especially the weather seems so friendly to us.. tak panas.. orang pun tak berapa ramai.. kami sempat naik most of the rides, tinggal dua tiga ride tak naik, itupun sebab Emir tak cukup tinggi ..

insyaAllah next i will write in details tips to go to Legoland from my point of view..

Till then..

daaa

5 comments:

mama tisya said...

mmg berbaloi la main2 smp ke mlm

Mama Zharfan said...

beshnya!! sbb tak panas and org tak ramai--pandai u pilih date :)

MrS. F!zA said...

woaaa..tang part naik car tu kompom darwisy suka.. jelas legoland byk lg tksiap eh..

Nad @ MamaZN said...

Ok, nk tggu next entry =)

mama_umar_maryam said...

berbaloi sgt sbb cuaca best & x crowd! anak2 i tgk sekali blog u nih, dah terkinja2 dah,hahaha

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez