Wednesday, November 21, 2012

Durian Crepe || The Dos and Donts

You only like Durian Crepe if

1. you love Durian
2. you like anything about Durian


and so i bought a Durian Crepe for my family from Kak Nor 012 - 640 9836 (rumah Kakak ni dekat Dato' Keramat)..

and i bought 6 packs.. alang-alang dah beli kan..

satu pek RM10..

and so..



1. Mum's dunt like it - original punye lagi best mama kata
2. Baba - boleh laa, but not a fan
3. other siblings.. - dun really like it because usually if I bought anything cepat je habis, ni i bagi dua peket je susah nak habis
3. I gave a packet for my auntie 
4. another three packets are for yours truly, the husband, the son and the SIL..

so what do you think..

we like it??

oh well..

as you know, kiterang tolak batu kayu je :p

and we just finished it today.. -- bought on Saturday, akak tu kate bende ni boleh tahan 3 hari je.. tapi takkan nak buang kan.. sayang.. elok lagi..

7 comments:

Nad @ MamaZN said...

Dah rase ye :-)
Ni akak yg dok dkt umah nana kan?

Wansteddy Tales said...

memula tgk geng2 FB tayang dlm wall memasing. Rasa sebu tekak nengoknya. Tapi bila makin ramai yg share, makin terliur rasa nk mencuba. So far blm sempat cuba lagi. Tapi kalau jumpa kat mana2, insya'allah plan nk beli juga. Nk test ngam ke xngam dgn tekak sendiri hehe ^^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

maybe ada org buat sedap ada org buat tak sedap kot

Mama Zharfan said...

me tak berapa suka durian...

Eliss Mie said...

saya pernah merasa yg beli kat MV dulu. kwan belikan, sedap sangat. yg kat tempat lain x pernah lak try.

im_an_ibu said...

Mule2, red velvet pastu macaroon pastu rainbow cake pastu pavlova n now durian crepe. Mmg makes me meleleh je air liur.... :)

Nina @ BabyBoon said...

errr i think i'll stick to the real thing. gibran calls me "durian monster" but i dont think i'm keen on being a durian crepe monster. hehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez