Wednesday, October 24, 2012

Winning entry: Aster Spring

Alhamdulillah, ini adalah hadiah yang i suke.. serious I suke..  I menang Skin Therapy from Aster Srping worth RM238 dari Eh! Magazine.. 


Honestly, kalau i dapat voucher macam gini, i agak malas, sebab im sure at the same time they are going to promote their product gile-gile punye.. yes, i ada experience, menang one contest, kate hadiah kan, sekali pergi, hanya consultation je, lepas kite kate tak nak, that's it, no further service, mase tu i malas nak request balik what i suppose to get, sebab malas nak menghadap salesgirl tu lagi..

 


Back to the story, nasib baik Aster Spring ni ada outlet dekat KLCC, so hari Jumaat lepas, memandangkan lunch adalah dua jam, saya menggunakan masa sebaiknya untuk meng-utilise-kan voucher i yang akan expired 31 October ni..

The best part, dekat sini the consultant is very professional. She just confirmed on my voucher, check the T&C, evaluate my face and body.. terus buat treatment untuk i.. dan sepanjang session tu tak ada langsung orang nak promote ke ape.. serious best.. jatuh hati terus.. :)

Best... bestlah kan kalau orang belek-belek muke kite sambil kite ni dah enak dibuai mimpi :D cuci muke i, stimkan muke i, buangkan whitehead.. gosok-gosok , siap massange kaki lagi.. 

overall, the session took about 1.5 hours, rasa macam nak lagi.. anyway, untuk yang tak tau, Aster Spring adalah Dermalogica, they have 28 years experience ye....

Lepas session tu barulah ada promo on their product, itupun kejap jer.. but seriously, i dah tertarik hati dah nak sign up.. tapi memandangkan belum sampai masanya lagi untuk i bersuka ria menggunakan duit dan memanjakan diri sendiri, so terpaksalah memendamkan hasrat dulu... but definitely, kalau i teringin nak belanje tanpe sebab :), i will choose to come here.. :)



one satisfied customer after the session.. i know tak nampak beze pun.. masa ni derang belum touch up kan i lagi.. but anyway saya suke keadaan kulit saya selepas itu.. best!!

Thank you so much Aster Spring!!

5 comments:

Nad @ MamaZN said...

Congrats! Nampak berseri2 =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg kalau selalu buat facial mmg sel mati semua terhapus!!

mama_umar_maryam said...

aduhhh..dpt treatment dari spa yg mahal+best! berbaloi :)

Mama Zharfan said...

u look glowing babe!!

Ezna said...

wahhhh nampak menarik jek...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez