Monday, October 08, 2012

While eating, you can also earn some cash :)

oh yes, and Im referring to Shutterstock.

As usual, while browsing Hubby's page, i realized..

"oh dah balik modal pergi makan".. Bawah ni gambar yang kami pi makan sama-sama, banyak gambar makanan dalam Hubby's collection, dia pergi dengan kawan dia.. what they did, pergi ramai-ramai satu restoren, semua orang order lain-lain, lepas tu ambik gambar :)



Risotto - total purchased USD2.96
(ni makan free :))


Char Kuey Tiow - total purchased USD0.66


sama jugak dengan gambar di atas, beza dia, satu letak fork and spoon, satu letak chopstick.. total purchased - USD5.04
(makan ni dah balik modal sangat2 :))


Roasted Barramundi - total purchased USD2.00
(ni pun makan free ;))


Mini pizza i buat - total purchased USD0.66


Sama je dengan atas, position je lain sikit - total purchased USD0.25

Butter prawn dengan mushroon + steak - total purchased USD1.41
(ni pun makan free jugak )


ni pulak bijik rambutan dari rambutan rumah MIL, hubby tak kasik buang bijik, dia nak ambik gambar dulu.. hasilnya - total purchased USD: 1.07

dan masih mengungguli carta, belian terbanyak


99 Nama Allah

download sebanyak 224 orang dengan belian sebanyak USD106.41..

Kalau berminat nak join Shutterstock, boleh ke sini yer



3 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhebat............

ana-kirana said...

best2!nnt update lagik tau.hehhe sonok tgk

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila ada jugak tengok. tp tak bape paham hihi

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez