Thursday, October 11, 2012

Sushi Tei -- bertambah best makan sebab...


Oh yes, sushi again!! Did you know we love sushi :D sedap!! ok, im not that BIG fan as compared to my little Emir.. i memang dah plan, kalau pergi redeem Renaissance ni , nak makan Sushi Tei dekat Pavilion.. :)



 Emir cakap "this is not chopstick, im knitting" 

Tanpa berlengah masa jom tengok kiterang makan apa


1. Salmon Ikura Oyako Don (large - mestilah hubby punye, i tak berapa makan mentah2 gini)
Rm19.80


2. Soft Shell Crab Maki
RM6.80 -- i punye ;d


3. Ten Don - i punye, i donated half of the portion to Mr. Hubby, Orang jepun ni nampak je pinggan kecik, tapi nasik dia kenyang

RM13.90


seperti biasalah yang kecik2 gini Emir punya.. -- nasib yang dia suke semua murah2 ;p rasa ni satu plate RM3.80 kot


yang dalam pinggan putih ni, Emir sendiri panggil waiter and order sendiri, kiterang monitor je (err monitor harga je actually hehehe). Overall dia makan 4 plates


yang ni lah menu i paling suke dekat sushi tei... mesti nak makan ni.. tak sah kalau tak makan..

Bertambah best makan sebab ada ini

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




RM60 voucher...

-- bile cuti dah free, semua bende kene lah free, barulah bermakne cuti tu kan ---

and one of my friend said

"kiasunya"

:) --- well said 

6 comments:

Mama Zharfan said...

part FOC tu siyes sgt besh heheheh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak retila makan susi nie mira...

mama_umar_maryam said...

hehehe,rekod gak i nih..dh lebih sebulan kot x mkn sushi lg..berbaloi sgt2 mkn sushi kt sini

AyuArjuna BiGoshh said...

my hubby dan anak lelaki i suke giler kat sushi :)

BabyBooned said...

best betol free meal! thats the best kind of gift!!

mama tisya said...

mmg best sbb ada voucher...lama tk mkn sushi

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez