Tuesday, October 09, 2012

Once a while.. Emir buat perangai..

Kes penat lepas main bukan main dekat Berjaya Times Square Theme Park.. Mata mengantok, tapi tak nak mengaku, badan dah penat, tapi tak nak mengaku..

Masuk kedai Puma ni boleh pulak dia pi cari patung ni and duduk tengah-tengah.. kalau senyum sure gambar ni cantik, tapi inilah muka budak yang lepas tu suruh Ibu dia dukung ke monorel, turun monorail lepas tu sampai ke hotel.. pengsan rasa nak dukung budak 6 tahun ni...

Yes, anak ni ada mood dia, sama macam kita :)




tapi lepas sampai hotel, tak pulak penat, terus ajak main swimming pool
... grrrr

4 comments:

Pusat Bahasa Pelangi said...

Mira, Ayu baru lepas tawaf baca entry2 mira ni...wahhh yang ayu paling suka entry maybank yang dapat tiket legoland tu..perghhh...insyallah boleh menang..

tahniah juga utk kemenangan tab 7.7 tu...betul2 menang berjemaah gitu..btw ayu dah ada ramai buyer nak beli tab tu...hihi...

wow...bestnya bbq ramai2 ngan kawan2..untung mira ada bff, ayu tak ada bff...:( sedihkan..

btw betullah mira, agaknya kita serupa kot...join contest yang selected...tak mampu nak cari masa nak join semua contest yg ada..mana yang rasa contest yang sesuai dgn jiwa kita, kita join..yang hp atau slogan2 tu jaranggggg sangat nak join..

eh ok lah panjang pulak komen...sekali komen...amikk panjang lebar..hihi..

ok, nanti tawaf tawaf lagi kat sini

Eliss Mie said...

kalau psl main, anak2 tak reti penat agaknya.

Mama Zharfan said...

memang nampak emir sgt penat dlm pics tu

Ezna said...

nampak penat atau mungkin dia boring kot...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez